n

n

15 decembrie 2011

Pachet pentru Spania, pornit dinspre frumoasa Romanie


O fi enervant?


sau ciudat


asa, fara nici o importanta- ce-o gandii vaca aia!?


sau boul...


Astazi, am dus pe cineva cu masina intr-o parcare de supermarket- o femeie in varsta vroia sa trimita un pachet pentru fiica ei ce traieste in Spania.
Am asteptat aproape o ora un microbus ce a ajuns cu intarziere din cauza ploii si-n acest timp nu am avut a face altceva decat a astepta si privii in jur.
La intrare de magazin, undeva pe langa carucioare, o femeiusca mica in inaltime, purtatoare de copil in pantece si un copil aflat la sfarsit de gradinita, cerseau.
Ticalos am fost in plictiseala si asteptarea mea si am tras cu ochiul inspre cei doi.
Banii cei mai multi i-a facut pustiul, poate fiindca el era mai umblaret in timp ce ea obosita fiind de la sarcina, statea pe o teava, aproape de intrare.
Recunosc, nu am putut contabiliza fiecare leu ce a intrat in visteria lor dar banuiesc ca impreuna au adunat in jur de 5 lei intr-o jumatate de ora.
Acasa ajuns, mi-am amintit si o intrebare mi-am pus- daca eu primesc 5 lei si ceva pe ora de munca, iar cei doi au reusit asta intr-o jumatate de ora si asta fara a trebuii sa treaca prin chinurile muncii mele- pentru ce mai merg eu la munca?
Poate fiindca daca eu as intinde o mana, nu as primii nimic din simplul motiv ca nu sunt nici insarcinat, nici copil de gradinita..., dar daca as spune o poveste mincinoasa si trista?


Si un final- acel pachet a pornit inspre Spania fiindca acolo sunt probleme, acei oameni ce au cersit si care mie imi pare ca o duc bine prin ceea ce primesc, imi dau o incepere de intrebare- daca dincolo este mai rau?

Sincer- nu cred...dar...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu