n

n

16 septembrie 2011

Festivalul

A fost o zi
- munca de om programat la minut
-dureri de maini prea obosite
-un fost coleg de clasa umblator pe drum in urma nevestei lui, neinteleasa umbra a ceea ce a fost acel trup candva-parere si ciuda pentru mersul lui impleticit pornit dintr-o boala
-o seara in care oamanii orasului ii spun ca este un festival al berii- o mare porcarie in care niste romani vor sa faca bani( mama lor de bani!) iar ceilalti prin simpla dorinta de a fi impreuna, dau acei nenorociti de bani pentru prostia de a
manca un mic obosit, o invarteala pe un linghispir(oare copii nostri stiu?) si o gramada de alte iluzii in a primii ceva aproape gratis.
Si am vazut- cata prostie trebuie sa se oboseasca a traii in mintea unui barbat ce da cu pumnul intr-o minge pentru a afla ce putere are in el!?
Si cand are tigara in coltul gurii in acel timp, o gramada de asa zisi prieteni in jurul lui ii fac reclama si-l arunca pe un val imaginar- ce imagine poate sa se nasca?
Si inca cate ar mai fi...

...si denumirea- festivalul berii!

...du-ma Doamne undeva departe, langa frunze de patrunjel, ciripit de pasari si iarba verde sub picioare, acolo unde furnicile, cosasii si toate acele ganganii ale lumii, zburatoare si taratoare, ma fac implinit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu