n

n

5 martie 2011

Jurnal-rasaduri

Imi place sa cred ca rasadurile sunt in floare, ca fiecare are in grija rasaduri puse la lumina si caldura pentru a le muta in gradina atunci cand va veni vremea lor.Eu nu am pus seminte pentru rasad, un pic invidiez pe cei ce au pus, au un program, fac ceva legat de gradina lor, si-au inceput gradina, in fapt. Insa cu nerabdare astept punerea semintelor direct in gradina, azi as fi reusit daca pamantul nu ar fi fost asa de umed, motive apar aproape in fiecare zi, primavara asta nu se hotareste sa vina macar cateva zile.
Ar trebui sa scriu despre gradini pana acum dar de unde plante in gradini in aceste luni, de unde asteptari, impliniri, intrebari, sfaturi, recunosc, ele se afla acum doar in rasaduri.
Nu ma inteleg, de ce nu pun seminte pentru rasaduri si totusi in fiecare an pun si cateva rasaduri, incerc prin imagini sa aflu raspunsul in acest an.
Sanatosi sa fim cu totii, gradinarii acestei tari importatoare de legume.
Un kilogram de mazare, seminte, asteapta sa le pun in gradina si cred ca nu-s in toate cele bune, e prea mult pentru familie, o sa iasa padure de mazare in gradina.Inainte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu